Myggmedel från Salubrin

man som applicerar medel mot mygg

1. Salubrin Myggspray 100 ml

Myggspray från Salubrin är ett vattenfast myggmedel som enkelt sprayas direkt mot huden för att hålla både myggor, knott och andra insekter borta. Effekten vara i ca 6 timmar och är även godkänd för barn under 3 år.

Användning

Spraya myggmedlet i en tunt lager och massera in. Vid användning i ansiktet – spraya i handen för att sedan smörja utsatta ställen i ansiktet. Går även att applicera utanpå kläderna. Använd max två gånger per dag.

Salubrin Myggspray 100ML
Till produkt

2. Salubrin Mygglotion 100 ml

Myggmedel i lotionform från Salubrin. Produkten är lätt att stryka ut på huden för ett effektivt skydd mot myggor, knott och andra bitande insekter. Myggmedlet är vattenfast och håller i ca 6 timmar. Kan även användas på barn under 3 år men med försiktighet.

Användning

Applicera krämen på utsatta sällen på huden och massera in ordentligt. Var försiktig kring ögon och mun för att undvika reaktioner. Går bra att använda två gånger per dag.

Salubrin Mygglotion 100ML 1
Till produkt

3. Salubrin Fästingspray 100 ml

Salubrin Fastingspray 100 ml
Till produkt

Fler blogginlägg

Salubrin Aloe Vera Gel

aloe vera mot insektsbett

Aloe Vera Gel från Salubrin är ett bra komplement till myggmedel om man blivit utsatt för kliande insektsbett av till exempel mygg eller knott. Den svalkande krämen lindrar även svidande solbränna och nässelutslag. Gelen innehåller Aloe vera och sheasmör som ger en lugnande effekt på irriterad hud. Lämpar sig även för barn.

Använding

Applicera och styrk ut i ett tunt lager på utsatta områden. Undvik att applicera produkten för nära ögon och mun.

Betyg på testguiden:

[kkstarratings force]