Bästa Myggservett

Akla No Bite Servetter 10ST

Enkelt att ha med – Enkelt att applicera. Köp myggservett från Akla.

Akla No Bite Servetter 10ST

  • Lätt att hantera
  • Inget onödigt kladd
  • Lätt att ha med sig

AKLA No Bite är en myggservett som även håller knott och fästingar på avstånd.

Servetterna ligger en smidig förpackning som gör de enkla att ha med på utflykten, i bilen eller i väskan.  Ska inte användas på barn under 3 år – Välj då istället barnvänliga myggmedel.

Akla No Bite Servetter 10ST
Till produkt

Produktinformation

AKLA No Bite är en myggservett (även fästingservett) som enkelt appliceras på huden för att minska risken att bli biten av insekter så som myggor, fästingar och knott. En myggservett räcker för applicering av exempelvis armar och ben och ger ett långvarigt och effektivt skydd mot insektsbett, även i tropiskt klimat.

Servetten ger inte ifrån sig skarpa dofter som andra myggmedel gärna gör, samtidigt som den är skonsam mot kläder och syntetiska material. Används efter behov med bör inte appliceras mer än 2 gånger per dag. Förpackningen kommer om 10 stycken enskilt paketerade myggservetter vilket gör att de är lätta att bära med sig och inte tar någon plats. De får plats i väskan eller byxfickan när du är ute på tur i skog och mark, till skillnad från andra myggmedel som behöver packas upp och ner vid varje användning.

Vid användning av myggservetter appliceras medlet på utsatta områden som exempelvis handleder och fotleder genom att smörja den önskade ytan med servetten. Det är en engångsartikel som slängs efter applicering. Bör inte slängas i naturen.

Roll on och sprayprodukter kan upplevas som kladdiga men med servetter undviker man det genom att medlet i servetten är begränsat till en dos. Den enkla användningen som kommer med servett och medel i ett gör att man får ett fullgott skydd mot insektsbett genom bara ett moment och man slipper kladdiga händer som andra myggmedel medför.

Produkten är ej testad på barn under 3 år. Myggmedel bör användas med försiktighet på barn.

Fler blogginlägg