R octenol

R-Octenol lanserades 2016 som en uppföljning på klassisk Octenol.

En tydlig skillnad mot tidigare produkt är att R-Octenol räcker i ungefär 30 dagar vilket gör att de räcker 40% längre tid. Utöver det anses R-Octenol vara mer effektiv i jakten på myggen.

Pris 495:-  

Till Butik / Beställ

[wpsr_button id=”8052″]  [wpsr_button id=”9121″]  [wpsr_button id=”4686″]

Produktinformation

För att myggskyddet Mosquito magnet effektivt ska kunna fungera på rätt sätt är det viktigt att man laddar den med både en gasoltub och en tablett Octenol. Tillsammans verkar de för att i ett område minska populationen av blodsugande småkryp. De bryter krypens fortplantningscykel genom att locka till sig och fånga in oönskade insekter som mygg och knott.

Myggskyddet täcker ett område på ca 4 000 m², och med Octenol blir dess fångstkapacitet upp till 10 gånger så hög. För en mer effektiv bekämpning av mygg och knott har man nu vidareutvecklat den vanliga tabletten. Resultatet är Mosquito magnet R-octenol, som är en förbättrad uppföljare till Octenolen.

En tablett R-Octenol varar i ungefär 30 dagar, vilket motsvarar så mycket som 40 % mer än en vanlig Octenoltablett. Eftersom den dessutom fångar in en större mängd mygg och knott bidrar R-Octenolen till en mer framgångsrik myggbekämpning samt en betydligt lägre driftkostnad.

En förpackning innehåller 3 st kapslar R-Octenol.

Produkten är endast lämplig för utomhusbruk och får bara användas som bekämpningsmedel i myggskyddet Mosquito Magnet. En kapsel innehåller en mycket koncentrerad mängd R-Octenol som är farlig att förtära. Medlet har ingen negativ påverkan på människor och djur när det utsöndras från maskinen, men kan vid höga koncentrationer orsaka irritationer när det kommer i kontakt med huden.

Oanvända kapslar bör förvaras oöppnad på en torr och sval plats på säkert avstånd från barn. De bör inte placeras i närheten av djurfoder eller livsmedel.

Byta ut R-octenol tablett

 

Till Butik / Beställ