myggnät löpmeter

Myggnät Löpmeter

Myggnät stänger effektivt ute insekter under sommarhalvåret när man vill ha fönster och dörrar öppna. Med myggnät på löpmeter kan man själv klippa och anpassa efter önskade mått. Enkelt att anpassa efter fönster och dörrar med specialmått. Kan med enkelhet fästas, plockas ned och användas igen.

85:-

Till Butik / Beställ

 

Greenline MotFluga

 

Insektsnät för dörr

Flugnät dörr är ett tvättbart polyesternät för dörren i två delar som effektivt håller insekter som mygg och getingar ute. Näten är 250 cm höga och 75 cm breda, men kan klippas till för en bättre passform.

De fästs med ett självhäftande kardborrband och hålls sträckt med hjälp av clip-vikter. Det finmaskiga nätet är UV-stabiliserat och har ett mikromembran som hindrar pollen, sot- och dammpartiklar från att ta sig in, samtidigt som det släpper in ljus och luft.

Till Butik / Beställ


myggnät tält

Mygg- eller insektsnät för sängen

Att dela säng med myggor och andra insekter är inte så trevligt oavsett om man sover i en koj på båten eller ute i ödemarken. Därför finns detta myggnät som enkelt kan hängas över sängar.

Nätet är lätt och kompakta vilket gör dem helt oumbärlig i områden där det finns risk för exempelvis malaria. För extra rymlighet har upphängningspunkten förskjutits till huvudändan. Vidare är skärningen anpassad för att nätet enkelt skall kunna stoppas under liggunderlag eller madrasser.

345:-

Läs mer / Beställ

mygghatt

Mygghatt

Ett smart insektsnätnät som dras över huvudet för att undkomma myggen och knotten. Insektsskyddet fungerar bäst om det dras över en huvudbonad.

89:-

Till Butik / Beställ


Myggnätsdörr

Myggnet tillverkar hela myggnätsdörrar och myggnätsfönster. Ett stabilare alternativ mot att montera ett löst myggnät. Fördelen är att man lätt kan öppan/stänga nätet. Nackdelen är att priset är högre än enklare myggnät.

Till Butik / Beställ


airhouse

Airhouse

ett insektsnät för parasoll mot getingar, flugor och myggor.

Den svenska sommaren är oftast underbar men dessvärre kort. Ilskna insekter kan dessutom förstöra vackra dagar och kvällar. Mot dessa ovälkomna sommargäster finns nu en lösning. Utrusta ditt parasoll med ett insektsnät och få ditt uterum tillbaka. Detta flugnät fästs i parasollet.

Nätet passar parasoll med en diameter på 2,8-3,5 meter och består av åtta förlängningsribbor i rostfritt stål samt ytterligare ett nät som kan öppnas, stängas eller rullas upp när det inte används. Förlängningsribborna kan bygga ut parasollet till ett fint uterum om ca 4 meter i diameter. Nätet fästs sedan i marken med tältpinnar eller tyngder.

1900:-

Till Butik / Beställ

Myggmedel  myggf+Ñngare-widget   Mot myggbett