myggnät löpmeter

Att köpa myggnät på löpmeter är ett billigt och bra alternativ för den som vill täcka flera fönster eller andra stora öppningar, och det är enkelt att själv klippa till önskad storlek.

85:-

Till Butik / Beställ

[wpsr_button id=”8052″]  [wpsr_button id=”9121″]  [wpsr_button id=”4686″]

Produktinformation:

  • Längd: 5 meter
  • Bredd: 150 centimeter
  • Färg: Vit
  • Kvalitet: 100% polyester

myggnät löpmeter recension

Montera myggnät

För att myggnätet ska fylla sin funktion är det viktigt att det inte lämnar några glipor för myggor och flugor att ta sig in igenom, och för att montera nätet på ett bra sätt finns några olika alternativ. Den stora fördelen med att köpa myggnät på löpmeter är att man kan klippa och anpassa det precis som man vill, för att sedan fästa det på lämpligt vis.

Häftstift – Är det inte så noga med estetiken kan man sätta upp sitt myggnät med häftstift. Antingen vanliga stift eller med hjälp av en häftpistol. Det man bör tänka på är att det förmodligen kommer lämna märken kvar i underlaget den dagen det är dags att plocka ned nätet men det är en snabb och enkel lösning. Det finns dock en risk att nätet rispar upp sig så man bör vara försiktig när man monterar det.

Kardborrband – För att fästa myggnät runt fönster och dörrar är det populärt att använda sig av kardborrband. Det tunna nätet fäster bra i banden och det finns dubbelhäftande kardborre att montera direkt på väggen. Det här alternativet gör att nätet fäster hela vägen runt och håller tätt, och det är dessutom enkelt att plocka ned det när man inte behöver använda det. Självhäftande kardborrband kan lämna spår av lim där man valt att fästa dom så var försiktig när det är dags att ta bort dom.

Ram – Vill man inte lämna några märken eller spår av lim på väggar eller karmar kan man bygga en snygg ram att fästa sitt myggnät i. Genom att mäta fönster- eller dörrkarmens innermått kan man bygga en träram i exakt storlek, för att sedan klippa till och fästa myggnätet i den. Fäst gärna med häftpistol för bästa resultat. Ramen plockas enkelt i och ur vid behov och lämnar inga märken efter sig.