mosquito magnet independence

bäst i test myggfälla

”Bäst i Test”

Mosquito Magnet Independence har genom året vunnit flera priser i tester av myggfångare.

Den har samma grundfunktion som Pioneer men fördelen att den inte är strömberoende. Genom detta blir Independence betydligt mer flexibel gällande dess placering på gården.

Detta är mellanmodellen i familjen Mosquito Magnet. Den mindre heter Pioneer och den större är Executive.

9995 :-

Till Butik / Mer info
[wpsr_button id=”8052″]  [wpsr_button id=”9121″]  [wpsr_button id=”4686″]

Produktinformation och Tillbehör

Octenol

R octenolVid köp av en Mosquito Magnet Independence är det bäst att komma ihåg att det inte medföljer några gasoltuber som driver denna maskin. Därför är det bra att köpa en direkt för användning och ha en i reserv att kunna byta när det blir dags. D

et är gasoltub P10 eller p11 som passar till denna modell. I genomsnitt går det åt en gasoltub i månaden så det blir några resor till sin lokala järnhandlare eller någon annan butik under sommaren. Om man har möjlighet att förvara flera gasoltuber i hemmet eller i dess närhet på ett säkert sätt går det även att inhandla tuberna för en hel säsong.

När man köper en Mosquito Magnet Independence så ingår en tablett av Octenol. Det är det verksamma medlet som lockar mygg, knott och andra blodsugande insekter till maskinen. Man kan ha som tumregel att byta tablett samtidigt som gasolen har tagit slut. Det innebär att det går flera tabletter under en säsong och att det därför att vist att köpa på sig några.

 R-octenol är billigare pga att det räcker längre än Octenol

Beställ Octenol här Beställ R-Octenol här

Trots att Mosquito Magnet Independence innehåller både gasol och octenol är det viktigt att påpeka att maskinen inte ger upphov till några kemikalier som är skadliga. Denna ljudlösa modell avger inga dofter som en människa kan uppfatta utan använder sig av koldioxid och octenol för att locka de blodsugande insekterna.

övrigt utbud

Myggfångare Pioneer Mosquito Magnet Myggfångare Mosqutio Magnet Executive