Swissinno® Myggljus 12h

Den största fördelen med myggljus är kanske att man slipper smörja in sig själv (och gästerna) med myggmedel eller använda myggsprayen stup i kvarten. De fungerar som vanliga värmeljus och kan därför användas i lyktor och dylikt.

99:-

Läs mer / Beställ

Swissinno® Myggskydd Design Lykta

Swissinno® Myggskydd Design Lykta

Ett myggskydd designat i formen av en lykta som är perfekt att ställa på uteplatsen eller balkongen. Lyktan är även lätt att ta med på camping- eller fisketuren och sprider ett varmt och naturligt sken. Utrustad med en aktiv substans som avges av värmen från ljuset och som ger ett effektivt myggskydd i upp mot 4 timmar.

249:-

Läs mer / Beställ

Produktinformation – Myggljus

Vad som gör både myggljus och myggfacklor så effektiva, är doften av citronella. Citronellaolja har använts sedan långt tillbaka för sina uppiggande egenskaper, exempelvis för några droppar i badet, till en skön lotion eller till aromalampor eller luftfuktare. Att doften dessutom motar undan insekter och parasiter är en högst uppskattande bonus.

Bland de insekter som undviker citronellaoljans doft hör exempelvis:

  • Mygg
  • Knott
  • Fästingar
  • Hästflugor
  • Löss

Myggljus, en funktionell inredningsdetalj

Vem vill inte tända ett ljus en kväll på altanen eller uterummet? Det hör sommarkvällen till med vackra utomhusljus. Varför inte då köpa ett myggljus och på samma gång skydda mot oinbjudna besökare som gärna dyker om kvällen, så som knotten och myggen. Mygg- och knott bett är visserligen helt ofarliga i Sverige, men symptom som svullnad och klåda är ändå mycket obehagligt. Särskilt för de som är mest känsliga. Dessutom kommer en mygga eller ett knott sällan ensam, det brukar bli riktigt många av dem, där de trivs.

Förläng utevistelsen med myggbekämpande ljus och facklor

Låt inte en trevlig sommarkväll utomhus avbrytas för att gästerna hysteriskt viftar och klappar händerna efter diverse mygg, knott och andra flygfän. Det finns bättre alternativ än att gå in, eller låta sig bitas. Tänd några trevliga ljus så lockas gästerna att sitta kvar och parasiterna skräms bort.