På bettet mot myggbett

Lugnar klåda och svullnader

  • Lindrar klåda
  • Kylande egenskap
  • Trögflytande gel 

55 :-

Till Butik / Beställ

[wpsr_button id=”8052″]  [wpsr_button id=”9121″]  [wpsr_button id=”4686″]

Mygga På Bettet är en lugnande kylgel som används för att lindra kliande och irriterade insektsbett eller stick. Produkten har även en lugnande effekt för hud som kommit i kontakt med brännässlor och brännmaneter. Den är enkel att använda, innehåller effektiva ingredienser och lämpar sig för både vuxna och barn.

Använd Mygga kylgel så här

Kylgelen är trögflytande och har behaglig konsistens. Den stryks enkelt på hud som är irriterad efter bett och stick från bland annat myggor, knott och getingar. Huden kyls ned och lugnas och klådan avtar. För bästa effekt ska området behandlas så snabbt som möjligt efter bettet eller tillfället då man bränt sig och behandlingen går att upprepa vid behov. Tänk på att undvika kontakt med ögon och öppna sår.

Gelen går att använda på barn från 2 år och även av gravida eller ammande. Vid reaktioner på huden bör behandlingen avbrytas. En öppnad förpackning håller i ett år.

Innehåll

Produkten är helt fri från ammoniak innehåller bara naturliga ingredienser. I Innehållsförteckningen finner man bland annat eukalyptusolja, tea tree olja, aloe vera och mentol som ger ifrån sig en svag och behaglig doft. Samtliga ingredienser har en lugnande och kylande effekt när huden blivit svullen, varm och irriterad till följd av insektsbett. En förpackning innehåller 50 ml.

Andra produkter mot kliande myggbett

På bettet mot myggbett   aloe vera mot myggbett salubrin spray