myggspiraler US622

Myggspiraler är ett av de myggskydd som används flitigt under sommaren. Det är en produkt som passar bäst när man ska sitta still på en och samma plats under en tid. Exempelvis när man äter middagen ute eller om man bara vill sitta och njuta av sommarkvällen utan att störas av de surrande myggen.

US 622 Myggspiral skyddar både mot mygg, knott och andra flygande insekter. Innehållet som myggorna inte gillar är pyrethrum som kommer från en sorts jätteprästkrage i Kenya.

39:-

Läs mer eller beställ här

Produktinformation

Spiralen ska enbart användas utomhus. För bekämpning av mygg inomhus rekommenderas istället mygglampa, thermacell eller myggljus.

I varje förpackning US622 myggspiral följer det med 10 spiraler. Vardera räcker i 8 timmar förutsatt att man enbart tänder på i ena ändan. Vissa väljer att bryta den i flera bitar och för att sedan tända på flera ändar. Detta för att skapa mer rök på en gång. Vill man nå större effekt är det däremot bättre att ta flera spiraler.

Tanken är att man ska sätta fast sin myggspiral på en av de två metallhållarna som följer med i förpackningen. På så vis kommer de upp en bit från marken/bordet och röken sprider sig lättare för att jaga bort myggen. Då änden på spiralen kan bli mycket varm ska man alltid ha ett litet fat under och alltså inte ha den ståendes direkt på bordet.

Man bör vara mycket noggrann med att ta hand om resterna av spiralen då denna är mycket giftig för vattenlevande organismer.

övrigt utbud

myggn+ñt-widget   myggf+Ñngare-widget   Mot myggbett