Myggfångare Independence

Mosquito Magnet Executive

Mosqutio Magnet Executive är den mest flexibla och användarvänliga myggfångare som kommer från Mosquito Magnet. Den går på batterier vilket gör att den kan placeras nästan var som helst och har flertalet funktioner som inte exempelvis modellen Independence har. Executive är ”lyxmodellen” för de som vill ha det allra bästa.

Om man enbart ser på antalet mygg som denna myggfångare frågan så är den lika effektiv som Independence. Vill man spara lite på utgifterna kan därmed Independence rekomenderas.  En myggfångare som flera år fått ”Bäst i Test”

13 995:-

Till Butik / Mer info
[wpsr_button id=”8052″]  [wpsr_button id=”9121″]  [wpsr_button id=”4686″]

en-mygga

Så fungerar Mosquito Executive

Det har genomförts vetenskapliga studier som styrker att Mosquito Magnet Executive klarar av att eliminera nästan alla blodsugande insekter så som knott och mygg inom sitt verksamma område utan att skada andra typer av insekter som kan vara mer önskvärda. Allt detta lyckas maskinen med genom följande tre steg.

Insekter lockas till maskinen
Myggfångare IndependenceMosquito Magnet Executive är en modell av myggfälla som går på gasol. Tillverkaren kallar omvandlingen av gasol till koldioxid för en ”patenterad katalytisk process” men i all enkelhet handlar det om att gasolen förbränns och skapar koldioxid. Koldioxid förekommer naturligt i vår miljö och är det vi till vardags kallar för utandningsluft.

Koldioxiden som skapas genom förbränningen av gasolen luktar inget och märks därmed inte över huvud taget för oss människor. Men de blodsugande insekterna uppfattar det som varm utandningsluft som vanligtvis släpps ut av både djur och människor. Därför dras myggorna och knotten till den aktiva maskinen.

När de blodsugande insekterna kommer närmare känner de även en doft som är placerad i denna modell. Doften är tillverkad för att likna människans naturliga lukt, vilket även det lockar varelserna.

Insekterna fångas in

När de lurade insekterna kommer nära Mosquito Magnet Executive så sugs de in i en nätpåse genom ett vakuum. Där möter dessa insekter sitt slut då de inte ges möjlighet att komma ut igen i det fria där de kan störa husdjur eller människor.

Beståndet minskar

Mosquito Magnet Executive eliminerar effektivt alla honor i närområdet. Detta resulterar i att det inte kommer att kläckas lika mycket mygg och knott på det område som maskinen täcker. Sakta men säkert minskar beståndet och till slut ska det knappt finnas några blodsugande insekter kvar alls.

Räkna med att det behövs 4-6 veckor innan full effekt.

Till Butik

Myggfångare Pioneer Mosquito Magnet Myggfångare Mosqutio Magnet Executive