Mosquito Magnet Pioneer
Mosqutio Magnet Pioneer 6995:-

Modellen Mosquito Magnet Pioneer är en myggfångare som har en täckningsyta på upp till 4000 kvadratmeter. En effektiv myggfångare som behöver el. 

Pioneer är på vissa plan lik sina föregångare, men den största skillnaden är att nyckelegenskaperna är utvecklade och förbättrade. Till exempel har den här modellen ett fångstnät vars kapacitet överstiger sina föregångare trefaldigt.

En annan avgörande förbättring sedan de tidigare modellerna är den förändrade konstruktion som har effektiviserat dess interna luftflöden. Med ett bättre internt luftflöde arbetar Mosqutio Magnet Pioneer generellt mer effektivt. Även sladden är längre än på tidigare modell (Patriot)

6995:-

Till Butik

Produktinformation

I Norden och Skandinavien finns inte bara mycket mygg – våra nordliga breddgrader bjuder som bekant även på en hel del utmaningar när det kommer till väder och vind. Mosquito Magnet Pioneer är designad med nordiska förhållanden i åtanke, vilket bland annat har lett till att den har mycket väderbeständiga egenskaper. Pioneer skyddar det önskade området dygnet runt – oavsett om det spöregnar, blåser starka vindar eller är fint väder med strålande solsken.

Fångar inte bara mygg

Det är inte bara mygg som Mosquito Magnet  Pioneer fångar – alla blodsugande insekter får passa sig i närheten av den här maskinen. Till kategorin blodsugande insekter räknas även bland annat knott och bromsar. Att ha maskinen i relativ närhet till det drabbade området kommer alltså garanterat att göra vistelsen behagligare.

Användning och skötsel

För att få ut det mesta av din Mosquito Magnet Pioneer – rengör apparaten regelbundet. Ett tips är att använda en rengöringspatron vid varje tankbyte av gasol. Pioneer kommer att börja fånga in myggor och knott samma sekund som den startas, och redan efter en vecka märks tydliga resultat. Mellan 4 till 6 veckor är den alla största delen av insektsbeståndet kring maskinen (som tidigare nämnt har en täckningsyta på 4000 m2) borta.

För bästa effekt: Använd maskinen kontinuerligt under en lång period, gärna från början av maj till sommarens slut.

Funktioner och egenskaper på Mosquito Magnet Pioneer

  • Mosquito Magnet  Pioneer är giftfri och använder därmed inga skadliga kemikalier.
  • Den är helt ljudlös och avger inga lukter och dofter.
  • Full effekt efter 4 veckor
  • Kräver elnät
  • Skyddar 4000kvm
  • Kräver väldigt lite tid och omsorg – är enkel att underhålla och använda.
  • Tål omväxlande väder och är designad för nordiska väderförhållanden. Kan stå ute i regn.
  • Skyddar dygnet runt.
  • Pioneers verkande effekter utgörs av bland annat den patenterade CounterFlow-tekniken som den är unik om att ha.
Till Butik