Mosquito Magnet Patriot

Myggfångare PioneerModellen har utgått

 Efterföljande modell heter Mosqutio Magnet Pioneer .

Se även övrigt utbud från Mosqutio Magnet Myggfångare

Mosqutito Magnet Patriot

Om du är intresserad av en riktigt pålitlig myggfångare som ser till att blodsugande insekter så som mygg och knott inte blir ett störande moment under sommaren är Mosquito Magnet Patriot något för dig. Denna myggfångare passar bäst för de områden som har ett genomsnittligt bekymmer med dessa insekter exempelvis för en familj med en mindre trädgård.

Mosquito Magnet Myggfångare Myggfångare Gasol myggf+Ñngare-widget

 

Hur fungerar Mosquito Magnet Patriot?

Det tog forskare cirka tolv år att hitta den rätta balansen mellan funktioner för att tillverka den effektiva myggfångare som Mosquito Magnet Patriot är. Om mängden med blodsugande insekter som knott och mygg är inom rimliga nivåer klarar denna modell att utrota näst intill hela beståndet.

Locka

en-myggaDen första anledningen till att Mosquito Magnet Patriot fungerar är att den drivs av en gasoltub. Gasen omvandlas till koldioxid som är en naturligt förekommande gas och därmed inget att oroa sig över. Den varken luktar eller är farlig för barn och husdjur. Mygg och knott är däremot väldigt snabba på att uppfatta gasen eftersom de misstar den för utandningsluft, det sätt de hittar sina offer på. Mosquito Magnet Patriot kan skämtsamt liknas vid en mycket tungt andandes människa som är lite varm. Vi vet ju alla hur glada dessa bitande insekter är efter ett joggingpass när man flåsar lite extra och har blivit varm i kläderna. För att locka myggen ytterligare utsöndrar maskinen en doft som är skapad för att efterapa den naturliga lukten som människor avger. Med andra ord är det mycket svårt för dessa varselser att hålla sig borta från maskinen som de uppfattar som ett lätt byte.

Fånga

När mygg och knott kommer tillräckligt nära Mosquito Magnet Patriot så sugs de med hjälp av en vakuumteknik in i en nätpåse. Det är viktigt att notera att andra insekter eller djur som inte suger blod på människor eller djur inte kommer att lockas eller fångas av maskinen.

Eliminera

Mosquito Magnet Patriot tar kol på alla honor i området vilket gör att fortplantningen rubbas i det område som maskinen klarar av att täcka. Det tar några veckor, maximal effekt efter fyra till sex veckor, innan modellen har gjort ett så pass bra jobb att du inte längre behöver bekymra dig över dessa insekter.