Reflexscarf- och väst för hund från Insect Shield, ger ett långvarigt skydd mot myggor och andra insekter. Båda modellerna är enkla att sätta fast innan utomhusvistelse för att hålla myggor, flugor och andra insekter borta från hunden.

insects shield hundscarf

Insects Shield Hund Scarf

 • Skyddar mot mygg, knott, loppor m.m
 • Ger ett långvarigt skydd
 • Från Insects Shield

179:-

Läs mer /Beställ

insectsshield hund väst

Insects Shield Hundväst

 • Reflexväst
 • Större skydd än scarfen
 • Klarar 70 tvättar 

199:-

Läs mer /Beställ

 

[wpsr_button id=”8052″]  [wpsr_button id=”9121″]  [wpsr_button id=”4686″]

 

majstor eco myggmedel för hund

Majstor Eko Insektsspray för hund

Majstor Eko insektsspray är en spray som passar för alla hundar oavsett pälstyp. Den doftar gott och håller myggor och andra insekter borta i ca 2 timmar.

 • För alla pälstyper
 • Skyddar mot insekter i ca 2 timmar
 • Kladdar inte

(Läs mer under alla produkter)

119:-

Läs mer /Beställ

Mer produktinformation:

 • INSECT SHIELD HUND

Scarfen och västen fungerar på samma sätt, och är behandlade med det naturliga ämnet permetrin, som är utvunnet ur blomarten krysantemum. Ämnet har en avstötande effekt på bland annat myggor, knott, myror, fästingar, loppor och flugor, och är helt ofarligt för både människa och hund. Tack vare att inget medel behöver appliceras direkt på hundens hud är det ett väldigt skonsamt alternativ.

Storleken på scarfen går att justera mellan 22–30 cm och passar för både stora och små hundar.

Västen finns i två olika storlekar:
Small: 25 cm, passar för mindre hundar så som Jack Russell och Fransk Bulldog.
Mått: nacke 25 cm, bröst 40 cm, längd 25 cm.

Medium: 40 cm, passar för medelstora hundar, till exempel Boxer och Labrador.
Mått: nacke 40 cm, bröst 71 cm, längd 34 cm.

Produkterna går att tvätta upp till 70 gånger utan att insektsmedlets funktion försvinner men bör däremot inte kemtvättas. UV-skyddet och den vattenavvisande förmågan klarar ca 25 tvättar. Sorteras som vanligt avfall

Läs mer /Beställ
 • MAJSTOR EKO INSEKTSSPRAY

majstor eco myggmedel för hundMajstor Eko Insektsspray för hund är perfekt att använda vid skogspromenader eller andra utomhusvistelser där myggor och andra insekter kan vara till besvär. Effekten varar i ungefär 2 timmar och fungerar på alla typer av pälsar. Sprayen innehåller naturliga ingredienser för att slippa utsätta hunden för kemikalier. Den doftar fräscht av citron och kladdar inte.

Produkten innehåller renat vatten, Citroneukalyptus, Citronella, Lavendel, Pepparmynta, Phenoxyglycering och Mjölksyra. Citroneukalyptus har påvisad effekt mot myggor och andra insekter, till exempel fästingar.

Gör så här :  Skaka flaskan väl innan användning. Applicera sprayen på hundens päls och upprepa efter två timmar om behovet kvarstår.

 

Läs mer /Beställ