Myggdödare – Bäst i Test (2020)

Elektrisk myggjagare

Mr. Mosquito Myggjagare

Mr. Mosquito är en elektrisk myggjagare för inomhusbruk. Den är ljudlös och skyddar mycket effektivt rum på 10-15 m² mot mygg. Till större rum kan fler värmare krävas för ett optimalt skydd.

Myggjagaren är mycket lättanvänd och ger inte ifrån sig varken stark lukt eller rök. Värmaren laddas med en tablett som innehåller myggmedel. Den ansluts sedan enkelt till ett vanligt 230V-uttag och når full styrka efter ca 15 min.

149:-

Till Butik/Beställ här

refill mrmosquito

Mr. Mosquito refilltabletter

Mr. Mosquito refilltabletter passar till Mr. Mosquito myggjagare för inomhusbruk. Förpackningen innehåller 30 st tabletter som ger ett sammanlagt skydd mot mygg i ca 300 timmar. Myggjagaren laddas enkelt genom att man skjuter in en tablett under värmarens galler. Tabletterna håller i ca 8-10 timmar var.

Myggmedlet innehåller piperonylbutoxid och d-Alletrin 39mg. Det är inte tillåtet att slänga produkten i naturen. Värmaren bör inte användas i rum som saknar ventilation eller där barn mellan 0-2 år sover.

30-pack 99:-

Till Butik/Beställ här

Uv-lampa för myggor

Mygglampa med UV-ljus

Insektsdödare för inomhusbruk. Lyser med UV-ljus för att locka till sig insekterna. 

Häng upp på altanen, i vardagsrummet eller i hallen. Myggor och andra insekter kommer dras till lampan av ljuset och sedan dödas av elektrisk spänning.

199,90:-

Till Butik/Beställ här

 

[wpsr_button id=”8052″]  [wpsr_button id=”9121″]  [wpsr_button id=”4686″]

Produktinformation – Mr Mosquito

Myggjagare för inomhusbruk som löser det problemet även när fönstret står på vid gavel.

Användning

Värmaren laddas med en enkelt utbytbar tablett som innehåller myggmedel och ansluts sedan i ett vanligt 230V vägguttag. Mr. Mosquito skapar en myggfri zon på ca 10–15 kvadratmeter på bara 15 minuter. Den är dessutom helt ljudlös och ger inte ifrån sig varken rök eller stark doft.

I ett mindre rum räcker det gott och väl med en värmare för att bli slippa myggen, men är det ett större rum med stora öppna ytor kan man behöva flera för bästa möjliga effekt.

Mr. Mosquito fungerar även utmärkt i husvagn och husbil som har vägguttag med 12V för en god och myggfri natts sömn även på semestern.

Refill
En tablett räcker i ca 10 timmar men går snabbt och lätt att byta ut. Vid köp av Mr. Mosquito vägguttag ingår 10 tabletter men det finns även refillförpackningar med enbart tabletter att köpa. Dessa kommer i förpackningar om 30 st tabletter.
Tabletterna bör inte slängas i naturen.

 

övrigt utbud

myggn+ñt-widget   myggf+Ñngare-widget   Mot myggbett