Mosquito Magnet Pioneer

  • Lockar till sig och fångar mygg, knott och andra insekter.
  • Trefaldigt större insektsnät.
  • Kommer med en 15 meter lång strömkabel.
  • Effekten täcker en yta på 4000 m2 – passar utmärkt för en stor trädgård och andra stora områden utomhus.
  • En garanti på ett år medföljer.

OBS – I Europa heter modellen Mosqutio Magnet Pioneer (Se info här). 

 


OBS – I Europa heter modellen Mosqutio Magnet Pioneer (Se info här). 

Produktinformation:

 

Nedan är information från en amerikansk återförsäljare om Mosquito Magnet Patriot Plus .

Med en design som gör den enkel att båda installera och använda, är Mosquito Magnet® Patriot Plus ett smidigt verktyg för att göra din trädgård till en myggfri zon. Den här unika myggfällan har 15 patent och mer än 2 decennium av forskning bakom sig. Teknologins effekt – att den effektivt förhindrar myggornas fortplantning – är bevisad.

Tillverkad utav stark plast och med vattentåliga egenskaper, är den här fällan utformad för att utstå även de tuffaste förhållandena. Mosquito Magnet® Patriot Plus har ett brett omfång som kan skydda upp mot ett helt acre (ca 4000 m2). Till det kommer en kunnig och lättillgänglig kundtjänst – en annan ingrediens i receptet mot en myggfri tomt.

OBS – I Europa heter modellen Mosqutio Magnet Pioneer (Se info här). 


 

Egenskaper för Patriot Plus

  1. Stort nät medföljer – Patriot Plus kommer med ett insektsnät som är större än hos föregångarna. Det stora nätet ökar effektiviteten samtidigt som man inte behöver tömma maskinen lika ofta. Den är specialutformad för att maximera ett icke blockerat luftflöde, något som är en stor del av hur väl fällan presterar.

Utöver det är nätet lätt att hantera, vilket gör att man slipper fysisk kontakt med döda myggor och andra insekter vid tömning. För att den ska prestera optimalt – töm nätet var 21:a dag.

  1. Extra lång strömkabel – För att förenkla användningen av fällan, kommer Mosquito Magnet® Patriot Plus med en 15 meter lång sladd (12V). Den långa strömkabeln ger en större frihet vid utplaceringen av fällan. Nu kan den stå längre bort från terrassen i trädgården och istället verka närmre själva myggbestånden.
  1. Lätt att komma igång med – Mosquito Magnet® Patriot Plus är väldigt lätt att installera och använda. Genom bara tre enkla steg kommer du vara redo för att börja använda fällan. När den väl är påslagen kommer den automatiskt att börja jobba mot myggbestånden – en process som ger synliga resultat efter 7 – 10 dagar.

Efter 4 veckor bör du kunna notera en kraftig minskning av antalet mygg på tomten eller i trädgården. Den första perioden bör den vara påslagen 24 timmar om dygnet för att ge mest effekt.

OBS – I Europa heter modellen Mosqutio Magnet Pioneer (Se info här). 

 

Myggfångare Pioneer   Mosquito Magnet Myggfångare  myggf+Ñngare-widget