Vilka myggfångare finns för utomhusbruk?

Vilket myggmedel har fått ”Bäst i test”?

Med andra ord – Hur bekämpar man myggen bäst?

Svaren på dessa frågor ska du förhoppningsvis kunna hitta på myggfälla.se – en sida som enbart fokuserar på att myggproblemet ska minska på sommaren.

Sidan är en s.k jämförelsesida i likhet med Insplanet eller Compricer. Skillnaden är att de fokuserar på lån och försäkringar medan denna sida har sitt fokus på de blodsugande insekterna.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Bevisa att du är människa genom att välja Nyckel.

  Var?

  Det är inte alltid lätt att hitta den myggbekämpande produkt som man vill ha. Istället för att besöka en mängd olika butiker så räcker det med att besöka myggfälla.se. Här samlas nämligen produkter från flera olika onlinebutiker under ett och samma tak. Genom att samarbeta med flera butiker kan sidan presentera alla olika sätt att hålla insekterna på avstånd. Är du intresserad av en produkt så klicka på denna och inom en sekund landar du hos den onlineshop som säljer produkten.

  Vad?

  Med fördjupade artiklar kan den intresserade få en djupare inblick i hur en myggfångare fungerar, vad ekologiskt myggmedel är uppbyggt av och vilken produkt som passar bäst. Vanligtvis brukar onlinebutikerna bara kort presentera sina produkter utan någon djupare information. Det är här våra myggartiklar fyller på med kunskap.

  Varför?

  Varför man ska använda myggfångare, myggmedel eller Thermacell är uppenbart. Men utvecklingen går framåt och det kommer att synas i nyhetslöpet som presenterar allt som händer inom myggvärlden. Som exempel att de som dricker alkohol lättare blir biten…

  Hur?

  Denna sida presenterar produkter från flera olika aktörer. Det är dess huvudsyfte. Ingen försäljning sker alltså från denna webbplats. Genom att klicka på den produkt som är intressant kommer man till den återförsäljare som har denna myggavstötande produkt. Priser och modeller kan ändras utan att det hunnit bli ändrat på denna sida. På grund av detta kan vi inte ta något juridiskt ansvar för att all information är exakt rätt. Ser du något fel är du varmt välkommen att påpeka detta så att vi kan hålla sidan uppdaterad så mycket som möjligt.

  Företag

  Outnorth

  Utomhus liv och fritid är fokus på de produkter som Outnorth säljer. Nätbutiken har funnits under namnet Outnorth sedan 2012, då de två företagen Outnet och GetOut gick ihop under ett gemensamt namn.

  Outnorth har ett stort utbud av bland annat myggmedel att smörja, rolla eller spraya och som är verksamt i flera timmar. Den som söker ultralätta myggnät för att kunna sova utomhus eller myggnät att trä över hatten och skydda ansiktet hittar det här.

  Smarta Saker

  Som namnet avslöjar finns här en mängd smarta saker att ge bort eller för egen räkning. Allt för att göra livet lite enklare. Det är även här man hittar nya innovationer presenteras då man har ett samarbete med svenska uppfinnarföreningen.

  Utbudet av produkter för att bekämpa mygg är av ett varierat slag. De har både myggnät för sängen, för takluckan på båten och för fönster och dörr. För den som söker skydd mot myggen på uteplatsen finns ett airhouse som håller insekterna borta och Smarta saker säljer också myggljus och ett myggplåster att sätta på hud eller kläder som båda doftar citronella.

  Gå till butikens avdelning för myggskydd

   

  Laitis

  Laitis som startade redan på 60-talet med bilbatterier och begagnade bildelar har sedan dess utvecklats betydligt och säljer nu betydligt mer produkter. Framför allt är det inom bil och industri men även privatkunder som företaget säljer verktyg och reservdelar till.

  De har ett stort utbud av myggskydd för att smörja in sig med, ljus och spiraler att elda eller elektriska produkter för elkontakt eller att hålla i handen.

  Mycket stort utbud av myggmedel. Se deras utbud här.

   

  Gents

  Gents är butiken för män. Butiken har ett stort utbud av allt som en man kan tänkas behöva inom hudvård, rakning, skägg och mustasch. De har två fysiska butiker som förutom produkter också erbjuder klippning och rakning. Men för den som inte är ute efter dessa tjänster finns allt en man kan behöva i internetbutiken. Det här är även en av de få onlinebutiker som säljer salubrin på flaska för att bland annat lindra insektsbett och som spray.

   

  Apotek365

  Apotek365 är butiken på nätet där man kan köpa alla de produkter som det fysiska apoteket har inom hälsa, skönhet och receptfria läkemedel. Enkelt att beställa och få hem i brevlådan. Deras utbud ligger på omkring 6000 kända olika produkter. Många av produkterna är också ekologiska för den som föredrar dessa.

  De har ett stort utbud av myggmedel för att smörja in, som gel eller spray. Det finns även en myggtvål gjord helt av naturliga ämnen att använda i duschen. Tvålen är både effektiv för att hålla myggen borta men lindrar också den som blivit biten genom att stryka tvålen direkt på.

   

  CDON

  CDON har blivit ett av nordens största varuhus med säte på nätet. Tiden då de endast erbjöd media är långt förbi. Sen många år tillbaka har de ett stort utbud från kategorierna sport, mode, leksaker, elektronik, livsmedel och mycket mer.

  Med ett så stort utbud inom flera olika kategorier har de också ett varierat utbud för mygg- och insektsbekämpning. Myggfångaren Mosquito Magnet Pioneer täcker en yta på upp till 4000 kvadratmeter tomt och anpassad till de nordiska förhållandena. Den som söker en mindre och portabel elektrisk myggbekämpare kan istället satsa på en Thermacell. Tillbehör och reservdelar säljs också till dessa produkter. CDON har även ett stort utbud av myggnät både för säng, uteplats, dörrar och fönster men också ett stort antal olika vagnar.

   

  Svenskt Kosttillskott

  På Svenskt kosttillskott finns ett enormt brett sortiment inom träning, hälsa och skönhet. Här finns det mesta för den som söker produkter för en aktiv och hälsosam livsstil. Du finner alltifrån kosttillskott till träningskläder, redskap och livsmedel som gynnar träning och aktiv fritid.

  Svenskt kosttillskott har produkter som både förebygger och lindrar bett och stick från insekter. Klassiska myggmedel som spray och roll on men också naturligt antiseptiska oljor för hudvård.

  Apomera

  Hos Apomera finns ett stort utbud med tusentals produkter att välja bland. Receptfria läkemedel och andra hälsoprodukter både för människa och djur till förmånliga priser men även varor inom skönhet och andra områden. Vid beställning kan man välja bland flera olika fraktalternativ för en snabb och smidig lösning.

  I sortimentet bland myggmedel finns mycket att välja mellan. Sprayer, krämer, roll-on och servetter från olika märken som förebygger mygg- och andra insektsbett vid utevistelse men även salvor att använda om man blivit biten och behöver lindra klådan.

  GardenStore

  GardenStore är en butik med ett stort sortiment som rör allt inom trädgård och uteplatser. Redskap, maskiner, grillar, utekök eller trädgårdsmöbler. Oavsett vad du letar efter till trädgården så hittar du det här till bra priser.

  Här finns även myggfångare i både stor och liten skala. Från Thermacell som passar bra i till exempel förtältet, till Mosquito magnets som skapar myggfria zoner på upp till 4000 kvm. Myggnät finns också hos GardenStore.

   

  Bole

  Hos Bole.se finns ett av Sveriges största sortiment inom lant- och skogsbruk, stall och gårdar. Lagret fylls kontinuerligt på med kända kvalitetsprodukter för bland annat vattenförsörjning, stängsel och djurvård. Bole riktar sig till kunder som har stort intresse för djur och natur och en aktiv fritid.

  Utbudet på myggbekämpning består av både stora och små myggjagare anpassade för både utomhusbruk och för mindre ytor som balkong eller altan. Utbudet erbjuder även myggspray och mygglotion.

  Skapamer

  Webbutiken Skapamer.se har allt som behövs för den som älskar att pyssla och skapa! Att sprida skaparglädje är butikens stora syfte och med det breda sortimentet på pyssel-, hobby- och hantverksprodukter till bra priser har de vunnit pris för årets e-handlare i hobbykategorin tre år i rad.

  I butikens sortiment finns myggnät på löpmeter för den som själv vill klippa och anpassa efter exempelvis dörrar och fönster.

  VetZoo

  En av Sveriges ledande djuraffärer på nätet. Här finner man foder för både katt och hund samt massvis med tillbehör. I det breda sortimentet finns över 5000 olika produkter inom pälsvård, träningsredskap, leksaker, kosttillskott för både hund, katt och smådjur. Varorna levereras hela vägen hem till dörren efter 1–3 arbetsdagar.

  I utbudet finns även myggmedel för bland annat hund, så som spray, halsband som hindrar insekter samt lugnande och kylande salvor och krämer att använda när djuren fått kliande bett. Vid funderingar kring olika myggmedel erbjuder sidan kostnadsfri rådgivning med veterinär.