Thermacell Campinglampa

Den bärbara campinglampan från Thermacell passar väldigt bra för uteplatsen eller på båten. Den är även praktisk att bära med sig under vandring, jakt, tältning och fiske.

Den skapar samma myggskydd som andra produkter från Thermacell men med tillägget att den även kan användas som lampa. 

595:-

Till Butik / Beställ 

[wpsr_button id=”8052″]  [wpsr_button id=”9121″]  [wpsr_button id=”4686″]

 

Produktinformation

Produkten fungerar som ett effektivt skydd mot mygg. Genom att utsöndra ett myggmedel stöter den bort mygg på en yta som sträcker sig ungefär 20 m². Medlet är helt fritt från dofter. Det kan hända att ångor uppstår vid användnig, vilket är normalt och ofarligt.

Med ett flertal inbyggda LED-lampor ger campinglampan ifrån sig ett klart vitt ljus som har fyra olika styrkor. Den är helt ljudlös och drivs med hjälp av fyra st AA batterier.

Aktivera myggskyddet och belysningen samtidigt eller använd dem var för sig. Mattan med myggmedel tappar sin blåa färg allteftersom medlet avsöndras. En matta varar i ca fyra timmar. Produkten levereras med myggskydd för 12 timmar.

Det är viktigt att läsa instruktionerna före användning.

Thermacell campinglampa är avsedd för användning utomhus och får inte brukas inomhus eller i tält. Förvara produkten oåtkomlig för barn. Den bör inte exponeras för en öppen låga eller heta ytor. Undvik även kontakt med vatten.

De oanvända mattorna med myggmedel bör ligga i sluten förpackning. Förvara dessa torrt och svalt.

Refill kan köpas här

Myggfa¦êlla_sea¦êvengro¦ên

Myggmedel thermacell-widget-2 myggn+ñt-widget