S FÖRBEREDER DU DMYGGFÅNGAREN INFÖR SÄSONGEN

Mosquito Magnet Executive

För att din Mosquito Magnet ska få så bra effekt som möjligt, och få lång livslängd, är det en rekommendation att förbereda den inför den nya myggbekämpningssäsongen.

Gör ren myggfångaren

Använd vatten och trasa och torka av myggfångaren. Insidan kan dammsugas men då mycket försiktigt. Använd gärna dammsugare som man kan dra ner sugstyrkan på något.

Använd aldrig kemiska rengöringsmedel!

Se över myggnätet

Rengör nätet med en borste. Visar det sig att nätet är för igensatt, om det är mycket slitet eller skadat så köp nytt nät. Ett skadat eller igensatt nät kan försämra luftflödet vilket påverkar maskinens effektivitet. Det kan till och med resultera i att maskinen inte startar igång.

Octenoltabletter

Octenol är inte något måste för att Mosqutio Magnet ska fånga mygg. Men det ökar effekten extremt. Med dessa tabletter ökas effekten av myggfångandet med upp till 10 gånger.

Nytt för i år (2016) är den nya R-Octenol. Den räcker längre, lockar fler mygg och blir därmed billigare i längden.

Gasol

Byt ut din gamla gasoltank och gör det enbart hos auktoriserade återförsäljare av gasol. Passa på att be dem att även ”lufta” av tuben i samband med att en ny köps.

Rengöringspatron

Varje gång gasoltuben byts är en rekommendation att även rengöra myggfångaren med en rengöringspatron. Patronerna (Quick-Clear). Dessa gör att maskinen underhålls bättre samt förhindrar att munstycket på maskinen sätts igen.

God myggjakt!