MOSQUITO MAGNET PIONEER – NU I SVERIGE

Mosquito Magnet Pioneer

Efter succéer med Mosqutio Magnet Patriot kommer nu uppföljaren – Mosquit Magnet Pioneer. Det som skiljer mot tidigare modell är att den har större fångstnät, längre sladd och bättre insug.

Mer effektiv och mer självgående alltså !

Mosquito Magnet PioneerKräver enbart lite jobb

Mosquit Magnet Pioneer är, trots sin avancerade teknik, mycket enkel att sköta och installera. Det som krävs för att få ut det mesta av produkten är en god framförhållning – den bör ställas upp redan i början av Maj och stå kvar till slutet av sommar för att den ska kunna prestera till sin fulla potential.

Pioneer börjar bekämpa myggbeståndet i samma ögonblick som du sätter på den. Att sätta på den gör man enkelt med en enda knapptryckning. Efter ungefär en vecka börjar tydliga resultat att märkas – efter 4 till 6 veckor kan du njuta av härliga trädgårdsluncher och middagar utan störande moment i form av mygg, knott och andra blodsugande insekter så som bromsar.

Köp hos Lantbutiken med prisgaranti

Så funkar den

Mosquit Magnet Pioneers teknik och process är avancerad, men kan i enkla ordalag beskrivas med tre steg:

  • Lockar myggen – Pioneer omvandlar (dygnet runt) gasol till varmtempererad koldioxid sedan blandas med medlet Octenol, som är vanligt förekommande i naturen. Resultatet? Blandningen som Pioneer andas ut simulerar mänsklig utandningsluft som gör att mygg och knott undantagslöst dras till fällan.
  • Fångar myggen – När myggen (eller andra blodsugare) närmar sig fällan i tron om att det är en människa, sugs de in i maskinens nätpåse med hjälp av den patenterade counterflow-tekniken. Väl inne i påsen torkar de så småningom ut och dör.
  • Förebygger – På grund av att fällan mycket effektivt och snabbt bryter ner stora delar av det lokala myggbeståndet, störs samtidigt deras fortplantningscykel. Resultatet av att använda Pioneer är alltså inte bara tillfälligt – vid kontinuerlig användning kvarstår de goda resultaten för resten av säsången.

Mosquito Magnet Pioneer – Egenskaper och funktioner

  • Täckningsyta på upp till 4 000 kvadratmeter
  • Ansluts enkelt till elnät (230 volt)
  • Både ljudlös och luktfri
  • Verkar dygnet runt
  • Klarar nordens utmanande väderförhållanden. Kan stå ute i regn.
  • Bevisad effekt i tester utförda av oberoende parter.