Thermacell Halo är ett effektivt och smidigt val för dig som vill slippa mygg och knott. Till skillnad från många andra myggmedel är det helt luktfritt och du behöver inte heller applicera några kemikalier på kroppen.

Thermacell Halo drivs av gaspatroner som är helt tystgående och som avger en doft som människors näsor inte kan uppfatta, men som håller myggen borta.

699:-

Till Butik / Beställ

[wpsr_button id=”8052″]  [wpsr_button id=”9121″]  [wpsr_button id=”4686″]

Produktinformation

Det luktfria myggmedlet lagras i små mattor som du laddar in i Thermacellen tillsammans med en gaspatron. När du aktiverar din Thermacell värms ett galler upp, som gör att mattan (som ligger intill det heta gallret) utsöndrar myggmedlet.

Du kan ladda den med fyra gaspatroner samtidigt, vilket ger dig skydd i upp till 48 timmar (varje gaspatron verkar i 12 timmar).

Skapar en myggfrizon

Myggmedlet skapar en myggfri zon som sträcker sig ungefär 20 kvadratmeter från Thermacellen. Det här gör den till ett utmärkt val i till exempel trädgården eller vid campingen, men kan lika gärna användas i fiskebåten, på balkongen eller på uteserveringar. Tänk på att Thermacell inte lämpar sig för inomhusbruk.

  • Skapar en 20 kvadratmeterstor zon, fri från både knott och mygg
  • Varken doftar eller låter
  • Kan laddas med flera gaspatroner för skydd under längre tid

(Se även övriga modeller från Thermacell här)

thermacell halo utomhus