After Bite

AFTER BITE – MOT KLÅDA OCH MYGGBETT

MyggA På Bettet Insektsgel

MyggA På Bettet Insektsgel är en gel som har lättapplicerade egenskaper. Produkten är utformad för att ge optimal lindring vid klåda och rodnad efter insektsbett. Gelen fungerar också utmärkt när du har kommit i kontakt med exempelvis nässlor och brännmaneter.

Undvik att få gel i ögonen eller i öppna sår. Om du upplever att din hud blir irriterad skall du omedelbart avbryta behandlingen.

Beställ

Salubrin

För dig som har fått myggbett eller andra insektsbett och vill mildra klådan. Salubrin har både en kylande effekt och är antiseptisk (Bakteriedödande).
Det är lättflytande vilket gör att man bör ha det på en sockerbit eller liten trasa som sedan placeras på bettet.

Välj mellan glasflaska eller pumpflaska. Fördelen med pumpflaska är att den är av plast vilket gör att den är lättare att ta med på utflykten utan att riskera att den går sönder. Det är även lättare att ”portionera” ut salvan i lagom dos.

Beställ

Zap-It Bite Relief

Zap-It bite relief är en lättanvänd myggbettslindrare som får plats i fickan utan problem. Den lindrar irritation och stoppar klåda som orsakats av insektsbett inom bara några minuter efter användning. Håll produkten mot det irriterade området snarast möjligt och tryck fem gånger på knappen.

Myggbettslindraren kan också användas för att behandla svullnad och rodnad som uppkommit efter kontakt med brännässlor, maneter eller knott. Den är fri från kemikalier och räcker till att vårda omkring 1000 bett.

Beställ

Australian Bodycare

Tea tree oil från Australian bodycare är en naturligt antiseptisk olja med skyddande egenskaper för hudvård. Den är väldoftande och har länge använts som en effektiv behandling av insektsbett och andra typer av hudirritationer.

Använd vid behov eller som en del av vardagsrutinen. Applicera oljan med hjälp av en bomullspinne eller en bit bomull. Den bör inte användas i öronen. Undvik även kontakt med mun och ögon.

Tea tree oil är dryg och absorberas snabbt av huden. Den är fri från parfym och parabener. Förvara produkten oåtkomligt för barn..

Beställ

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel är en mild och svalkande gel från Avivir med 98 % aloe vera som är lämplig för både vuxna och barn. Lindrar och återuppbygger huden vid små sår, solsveda, insektsbett och sprickor i läppar, händer och fötter. Den ger även effektiv lindring för nyvaxad hud, blöjeksem och bröstvårtor som blivit ömma efter amning.

Gelen är svanenmärkt och helt parfymfri. Den är inte testad på djur och innehåller inga färgämnen eller parabener.

Beställ