Mosquito Magnet

Här presenteras utbudet av Mosquito Magnet myggfångare.

Läs mer på produktsidorna om  PioneerIndependence eller Executive

Mosquito Magnet Pioneer

Mosquito Magnet Pioneer

Uppföljaren till den mycket uppskattade Mosquito Magnet Patriot. Det som skiljer denna modell mot Patriot är:

  • Längre sladd – möjliggör fler placeringar av myggfångaren
  • Större fångstnät – Den ”klarar sig själv” längre tid
  • Effektivare insug – Suger åt sig myggen mer effektivt än tidigare

Passar ytor upp till 4000kvm. Kräver elnät. Köp till gasoltub och octenol. Vi rekommenderar R-Octenol som lanserades 2016. De räcker  upp tilll 40% länge än klassisk octenol.

6995:-

Till Butik / Beställ


Bästa myggfångaren

Mosquito Magnet Independence

Tillsammans med en gasoltub, med rekommenderad storlek på 10 kg, och fyra C4 batterier så behöver du inte uppmärksamma denna myggfångare något under en längre tid då den klarar sig i väder och vind

Ej elansluten vilket skapar större flexibilitet. Sveriges Tekniska Forskningsinstitut kom i ett test under 2011 fram till att Mosquito Magnet Independence är fem gånger bättre än konkurrenternas jämförbara produkter!  För bäst effekt rekommenderas även Octenoltabletter.

9995:-

Till Butik / Beställ

 

Myggfångare Independence

Mosquito Magnet Executive

Som namnet antyder är detta en av de tyngre modellerna som Mosquito Magnet säljer. Den verkar på samma princip som tidigare modellen men med den stora fördelen att man inte behöver koppla in den till elnätet. Den klarar sig på det landningsbana batteriet. Ett batteri som bara behöver laddas en gång per säsong.

Med stor fångstkapacitet, helt gasoldriven och ett batteri som håller en hel sommar är därmed Executive mycket självgående. Utöver det har den mer inställningsfunktioner än de mindre modellerna. Har även flest inställningsmöjligheter

13 995:-

Till Butik / Beställ
 
  

Produktinformation

Mosquito Magnet lockar ljudlöst till sig insekter som mygg och knott utan att ha en negativ påverkan på humlor, bin, fjärilar eller djur. Den avger inga dofter eller skadliga kemikalier.

Maskinen skyddar människor och djur mot mygg på en yta som sträcker sig ungefär 4 000 m². Skyddet börjar verka omedelbart när maskinen är påslagen. Den ger märkbara resultat redan efter en vecka, och efter en kontinuerlig användning under fyra till sex veckor har större delen av insekterna försvunnit.

Mosquito Magnet lockar till sig mygg och knott genom att omvandla gasol till koldioxid. Koldioxiden sprids sedan med vinden och uppfattas av insekterna som utandningsluft från en människa eller ett djur. När de kommit tillräckligt nära ger octenoltabletten ifrån sig en doft som påminner om en människas naturliga lukt.

Med en patenterad vakuumteknik suger maskinen sedan in insekterna i en nätpåse.

Eftersom den lockar till sig myggen kan det dock vara bra att inte placera den för nära platser som man själv ofta befinner sig på. Tänk även på att inte placera myggfångaren i direkt sol. För ett effektivt skydd kan det vara bra att ställa den i närheten av vattendrag eller i skuggan, eftersom det är där myggens ägg vanligtvis kläcks.

Batteriet är laddningsbart och laddas en gång per säsong.

Till myggskyddet krävs Octenol och gasoltub P10 eller P11. Efter omkring 21-28 dagars användning dygnet runt behöver gasolflaskan bytas ut. För ett effektivt skydd är det bra att vid varje gasolbyte göra ren maskinen med en rengöringspatron och även byta octenol.

Gasoltub ingår inte utan köps separat.

Se film från Mosqutio Magnet här – – Reportage i TV4 under denna film

Recension Mosquito Magnet

Recension av Mosquito Magnet Patriot