After Bite – Mot kliande myggbett

På bettet mot myggbett

MyggA På Bettet Insektsgel

MyggA På Bettet Insektsgel är en gel som har lättapplicerade egenskaper. Produkten är utformad för att ge optimal lindring vid klåda och rodnad efter insektsbett. Gelen fungerar också utmärkt när du har kommit i kontakt med exempelvis nässlor och brännmaneter.

Undvik att få gel i ögonen eller i öppna sår. Om du upplever att din hud blir irriterad skall du omedelbart avbryta behandlingen.

55:-

Läs mer /Beställ

 

Australian Bodycare

Tea tree oil från Australian bodycare är en naturligt antiseptisk olja med skyddande egenskaper för hudvård. Den är väldoftande och har länge använts som en effektiv behandling av insektsbett och andra typer av hudirritationer.

Använd vid behov eller som en del av vardagsrutinen. Applicera oljan med hjälp av en bomullspinne eller en bit bomull. Den bör inte användas i öronen. Undvik även kontakt med mun och ögon.

Tea tree oil är dryg och absorberas snabbt av huden. Den är fri från parfym och parabener. Förvara produkten oåtkomligt för barn.

139:-

Läs mer / Beställ

aloe vera mot myggbett

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel är en mild och svalkande gel från Avivir med 98 % aloe vera som är lämplig för både vuxna och barn. Lindrar och återuppbygger huden vid små sår, solsveda, insektsbett och sprickor i läppar, händer och fötter.

Den ger även effektiv lindring för nyvaxad hud, blöjeksem och bröstvårtor som blivit ömma efter amning. Gelen är svanenmärkt och helt parfymfri. Den är inte testad på djur och innehåller inga färgämnen eller parabener.

149:-

Läs mer / Beställ