Thermacell

thermacell-reklam

Thermacell

Thermacell Portabel Myggskydd

Thermacell är effektivt mot mygg utomhus för att skapa en myggfri zoon på ca 20kvadratmeter. Laddas med gaspatron och myggmedelsplatta (ingår) och avger en luktfri samt osynlig rök som gör att myggen inte vill närma sig.

Den stora fördelen mot myggmedel är att du med en Thermacell slipper kladd på hud och kläder. Gaspatron och myggmedelsplatta ingår för skydd i upp till 12 timmar. Refill går att köpa på 12h eller 48h. (Här finns användarinstruktioner). Se recensioner längst ner på sidan

349:-

Till Butik / Beställ


Thermacell Halo

Thermacell Halo är väldigt effektiv mot både mygg och knott. Med tystgående gaspatroner kan du enkelt skapa en osynlig myggfri zon på 20 kvadratmeter. Det här passar utmärkt på till exempel balkongen och altanen, men funkar lika bra på restaurangen, caféet eller i trädgården.

Myggmedlet är helt luktfritt för oss människor, men håller effektivt borta myggorna. Thermacell Halo kan laddas med fyra patroner samtidigt, där varje patron skyddar i ett halvt dygn. Totalt ger de fyra gaspatronerna upp till 48 timmars skydd.

699:-

Till Butik / Beställ

Thermacell-lanterna

Thermacell Lanterna

Thermacell Lanterna är en trevlig myggavstötande produkt som fungerar på samma sätt som Thermacell Portabel Myggskydd ( Se ovan). Samma gaspatroner och myggmedelsplattor används. Det som skiljer är att denna passar sig bättre för att ha på uteplatsen.

Välj mellan enbart mjukt mysigt ljus i lanternan eller att den bara ska utsöndra myggskydd (eller bägge).Myggskydd behöver inte vara fult och lukta illa. Det kan vara snyggt och vara helt luktlöst ! Det bevisar Thermacell. (Se här för användarinstruktioner)

399:-

Till Butik / Beställ

thermcell refill gaspatroner

Thermacell Refill

När en Thermacell köps följer det med en patron och tre myggmedelsplattor. Detta innebär att man har myggskydd i ca 12 timmar. Här kan du köpa refill till Thermacell med antingen 4-paket eller 1-paket. Med andra ord för 12 timmars skydd eller 48 timmars.

99-249 kr beroende på antal patroner

Till Butik / Beställ


thermacell-campinglampa

Thermacell Campinglampa

Portabel belysning med myggskydd som passar utmärkt för campingturen. Thermacell Campinglampa har en avtagbar lampa som är väldigt praktisk att bära med sig vid exempelvis fjällvandringen.

Lampan lyser med ett starkt vitt sken och kan användas antingen i kombination med myggskyddet eller separat. Häng upp belysningen med hjälp av fästanordningen i husvagnen, tältet eller båten.

598:-

Till Butik / Beställ


thermacell-h+Âlster

ThermaCELL Hölster

Ett smart fodral som gör det smidigt att ta med sig sitt myggskydd ut i naturen. Spänn enkelt fast hölstret i båten, bältet, ryggsäcken eller kring benet med hjälp av den tillhörande klämman.

Hölstret passar till Termacells Portabel. Det har praktiska förvaringsfickor på vardera sida för extra myggmedelsmattor och gaspatroner.

179:-

Till Butik / Beställ

hållare till Thermacell

Thermacell Multifäste

Ett multifäste för Thermacell där apparaten sätts i ena ändan. I andra ändan finns en klämma som lätt kan fästas på ryggsäcken eller liknande. Därmed kan man ha sin Thermacell aktiv och få effektivt myggskydd oavsett om man kan bära den eller inte.

399:-

Till Butik / Beställ

Mer om produkterna

  • Extremt effektivt mot mygg
  • Syns inte – Luktar inte
  • Samma refill till alla modeller
  • Liten och Portabel
  • Bättre mot hyn än myggmedel
  • Täcker 20 kvadratmeter

ThermacellSå fungerar Thermacell

I en Thermacell placeras en liten ”matta” med myggskyddsmedel. Mattan behöver bytas ut varje 4:e timme medan gaspatronerna räcker 12 timmar. När dessa är slut kan man köpa refill. Gaspatronen gör att myggskyddsmattan värms upp och avsöndrar en doft som myggorna inte tycker om. Detta är en doft som man som människa inte kan känna.

Efter ett kort tag är myggskyddet klart runt personen i sådan utsträckning att en ”skyddszon” på 20 kvadratmeter uppstått. Med andra ord kan man ha en Thermacell med sig i tältet, på fisketuren eller på semestern vid husvagnen. Man skyddar inte bara sig själv utan alla som är nära. Det gör denna portabla myggavstötare till det perfekta alternativet till myggmedel. Både ur hälsoskäl och effektivitet. Tillverkarna lovar ett myggskydd på 98% vilket gott och väl räcker för att få en betydligt trevligare tillvaro utomhus.

I ett test som presenterades av Aftonbladet 2008 gavs apparaten toppbetyg och omdömet ”Oerhört effektiv och smidig”.


Thermacell Refill

Glöm inte att köpa in refill till din Thermacell. Oavsett vilken modell som köps in så är det samma refill som används. Dessa går att köpa i enpack eller fyrpack. Enpacken består av 1st gaspatron samt 3 plattor vilket ger ett skydd på ca 12 timmar. Fyrpacken innehåller 4 patroner samt 12 plattor vilket alltså ger ett skydd upp till 48 timmar. Det man kan komma ihåg är att man sällan har på den i 12 timmar i sträck så många gånger kan en refill räcka i en vecka. Allt beror på hur behovet av myggskydd varierar.

Recension på Thermacell myggjagare

Recension av Jaktia
Recension på Ciao