Om Myggfälla.se

Vilka myggfångare finns för utomhusbruk?

Vilket myggmedel har fått ”Bäst i test”?

Med andra ord – Hur bekämpar man myggen bäst?

Svaren på dessa frågor ska du förhoppningsvis kunna hitta på myggfälla.se – en sida som enbart fokuserar på att myggproblemet ska minska på sommaren.

Sidan är en s.k jämförelsesida i likhet med Insplanet eller Compricer. Skillnaden är att de fokuserar på lån och försäkringar medan denna sida har sitt fokus på de blodsugande insekterna.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Var?

Det är inte alltid lätt att hitta den myggbekämpande produkt som man vill ha. Istället för att besöka en mängd olika butiker så räcker det med att besöka myggfälla.se. Här samlas nämligen produkter från flera olika onlinebutiker under ett och samma tak. Genom att samarbeta med flera butiker kan sidan presentera alla olika sätt att hålla insekterna på avstånd. Är du intresserad av en produkt så klicka på denna och inom en sekund landar du hos den onlineshop som säljer produkten.

Vad?

Med fördjupade artiklar kan den intresserade få en djupare inblick i hur en myggfångare fungerar, vad ekologiskt myggmedel är uppbyggt av och vilken produkt som passar bäst. Vanligtvis brukar onlinebutikerna bara kort presentera sina produkter utan någon djupare information. Det är här våra myggartiklar fyller på med kunskap.

Varför?

Varför man ska använda myggfångare, myggmedel eller Thermacell är uppenbart. Men utvecklingen går framåt och det kommer att synas i nyhetslöpet som presenterar allt som händer inom myggvärlden. Som exempel att de som dricker alkohol lättare blir biten…

Hur?

Denna sida presenterar produkter från flera olika aktörer. Det är dess huvudsyfte. Ingen försäljning sker alltså från denna webbplats. Genom att klicka på den produkt som är intressant kommer man till den återförsäljare som har denna myggavstötande produkt. Priser och modeller kan ändras utan att det hunnit bli ändrat på denna sida. På grund av detta kan vi inte ta något juridiskt ansvar för att all information är exakt rätt. Ser du något fel är du varmt välkommen att påpeka detta så att vi kan hålla sidan uppdaterad så mycket som möjligt.

Företag

Outnorth

Utomhus liv och fritid är fokus på de produkter som Outnorth säljer. Nätbutiken har funnits under namnet Outnorth sedan 2012, då de två företagen Outnet och GetOut gick ihop under ett gemensamt namn.

Outnorth har ett stort utbud av bland annat myggmedel att smörja, rolla eller spraya och som är verksamt i flera timmar. Den som söker ultralätta myggnät för att kunna sova utomhus eller myggnät att trä över hatten och skydda ansiktet hittar det här.

Smarta Saker

Som namnet avslöjar finns här en mängd smarta saker att ge bort eller för egen räkning. Allt för att göra livet lite enklare. Det är även här man hittar nya innovationer presenteras då man har ett samarbete med svenska uppfinnarföreningen.

Utbudet av produkter för att bekämpa mygg är av ett varierat slag. De har både myggnät för sängen, för takluckan på båten och för fönster och dörr. För den som söker skydd mot myggen på uteplatsen finns ett airhouse som håller insekterna borta och Smarta saker säljer också myggljus och ett myggplåster att sätta på hud eller kläder som båda doftar citronella.

Gå till butikens avdelning för myggskydd

 

Laitis

Laitis som startade redan på 60-talet med bilbatterier och begagnade bildelar har sedan dess utvecklats betydligt och säljer nu betydligt mer produkter. Framför allt är det inom bil och industri men även privatkunder som företaget säljer verktyg och reservdelar till.

De har ett stort utbud av myggskydd för att smörja in sig med, ljus och spiraler att elda eller elektriska produkter för elkontakt eller att hålla i handen.

Mycket stort utbud av myggmedel. Se deras utbud här.

 

Gents

Gents är butiken för män. Butiken har ett stort utbud av allt som en man kan tänkas behöva inom hudvård, rakning, skägg och mustasch. De har två fysiska butiker som förutom produkter också erbjuder klippning och rakning. Men för den som inte är ute efter dessa tjänster finns allt en man kan behöva i internetbutiken. Det här är även en av de få onlinebutiker som säljer salubrin på flaska för att bland annat lindra insektsbett och som spray.

 

Apotek365

Apotek365 är butiken på nätet där man kan köpa alla de produkter som det fysiska apoteket har inom hälsa, skönhet och receptfria läkemedel. Enkelt att beställa och få hem i brevlådan. Deras utbud ligger på omkring 6000 kända olika produkter. Många av produkterna är också ekologiska för den som föredrar dessa.

De har ett stort utbud av myggmedel för att smörja in, som gel eller spray. Det finns även en myggtvål gjord helt av naturliga ämnen att använda i duschen. Tvålen är både effektiv för att hålla myggen borta men lindrar också den som blivit biten genom att stryka tvålen direkt på.

 

CDON

CDON har blivit ett av nordens största varuhus med säte på nätet. Tiden då de endast erbjöd media är långt förbi. Sen många år tillbaka har de ett stort utbud från kategorierna sport, mode, leksaker, elektronik, livsmedel och mycket mer.

Med ett så stort utbud inom flera olika kategorier har de också ett varierat utbud för mygg- och insektsbekämpning. Myggfångaren Mosquito Magnet Pioneer täcker en yta på upp till 4000 kvadratmeter tomt och anpassad till de nordiska förhållandena. Den som söker en mindre och portabel elektrisk myggbekämpare kan istället satsa på en Thermacell. Tillbehör och reservdelar säljs också till dessa produkter. CDON har även ett stort utbud av myggnät både för säng, uteplats, dörrar och fönster men också ett stort antal olika vagnar.

 

Svenskt Kosttillskott

 

Apomera

 

GardenStore

Bole