Myggdödare inne

Silverline mygg jagare

Silverline Myggjagare Inne

Insektsfångaren från Silverline som sänder ut ett verklighetstroget lockljus som effektivt attraherar mygg, flugor och andra insekter. När flugorna närmar sig, sugs de in i en behållare med hjälp av en fläkt. I behållaren torkar de sedan ut och dör.

Insektsfångaren har en skymningssensor som sätter på och stänger av maskinen automatiskt. Lämpar sig väl för ytor på 25 kvadratmeter och mindre. Kopplas direkt in i vägguttag. Allt sker helt utan gifter.

599:-

Till Butik / Beställ här

Elektrisk myggjagare

Mr. Mosquito Myggjagare

Mr. Mosquito är en elektrisk myggjagare för inomhusbruk. Den är ljudlös och skyddar mycket effektivt rum på 10-15 m² mot mygg. Till större rum kan fler värmare krävas för ett optimalt skydd.

Myggjagaren är mycket lättanvänd och ger inte ifrån sig varken stark lukt eller rök. Värmaren laddas med en tablett som innehåller myggmedel. Den ansluts sedan enkelt till ett vanligt 230V-uttag och når full styrka efter ca 15 min.

149:-

Till Butik/Beställ här

refill mrmosquito

 

Mr. Mosquito refilltabletter

Mr. Mosquito refilltabletter passar till Mr. Mosquito myggjagare för inomhusbruk. Förpackningen innehåller 30 st tabletter som ger ett sammanlagt skydd mot mygg i ca 300 timmar. Myggjagaren laddas enkelt genom att man skjuter in en tablett under värmarens galler. Tabletterna håller i ca 8-10 timmar var.

Myggmedlet innehåller piperonylbutoxid och d-Alletrin 39mg. Det är inte tillåtet att slänga produkten i naturen. Värmaren bör inte användas i rum som saknar ventilation eller där barn mellan 0-2 år sover.

30-pack 89:90:-

Till Butik/Beställ här

 

 

övrigt utbud

myggn+ñt-widget   myggf+Ñngare-widget   Mot myggbett